сряда, 23 февруари 2011 г.

Новият дизайн на панданда!

Нови теми, приятели, и лилаво!
Здравейте приятели! Надявам се да се наслаждавате на приятелство фестивал. Новият Гости сигурни са забавни! Mмммммм понички и тарталети! Все още има достатъчно време за събиране на приятелство гривни да обменят за награди на Луси.

Били ли сте някога истински гривна приятелство? Тъй като блогрол екип и аз бяхме проверка блогове тази седмица, ние открихме, указания за Pandanda-EX-ро блог. Той не изглежда твърде трудно да се направи! Инструкциите са на румънски, но можете да използвате Google Translate или друг превод на сайта, за да го поставите в собствения си език.

Какво мислите за новата тема на Pandanda Login и Server страници? Аз наистина харесвам цветове! В Възстановете паролата си и промените паролата си страници също са в новата тема. Ако все още виждат в старите страници, опитайте с изчистване на кеш паметта на браузъра, след това затворете и отворете вашия браузър. Може дори да трябва да изчистите историята на браузъра, но просто се опитват кеша на първо място. Обърнете внимание!


Няма коментари:

Публикуване на коментар